MERS-LES-BAINS (NORMANDIË) | De zomer van 2021 is niet één van de zonnigste, dus ondernemen we een kleine queeste naar de zon. Dat is mislukt. Normandië biedt dan misschien ook niet de grootste kans op zon, maar een mens kan maar proberen he! Hoewel de toepassing overal wat anders is, mondkapjes en vaccinatiebewijzen leveren een beetje bewegingsvrijheid voor ‘onze bubbel’.
De belle époque vibes van het stadje Mers-les-Bains zijn charmant, de Noordzee is hier een stuk turquoiser dan aan de Belgische kust en de krijtrotsen steken er mooi bij af. Niks te klagen, dus!

We bezoeken ook nog Dieppe en ontdekken daar op de kermis dat attracties die rondom zoveel mogelijk assen draaien zeer effectief zijn om mijn schoonbroer stil te krijgen. Tot dan was geen enkele andere techniek of methodiek daarin succesvol gebleken. Amiens bleek een charmante plaats om ons tripje mee af te sluiten!