#SWCP (UK) | The South West Coast Path of ‘Het Zoutpad’ is met haar +1000 km de langste van trail van de het Verenigd Koningkrijk. Dat is veel voor in 1 keer 🙂 Dus we starten met etappe 1: net geen 100 mijl (160 km) van Minehead naar Westward Ho! in 7 wandeldagen.

  • Pre-wandeldag naar Dunster Castle | 14 km
  • Wandeldag 1: van Minehead naar Porlock Weir | 17 km
  • Wandeldag 2: van Porlock Weir naar Lynmouth | 21 km
  • Wandeldag 3: van Lynmouth naar Combe Martin | 22,5 km
  • Wandeldag 4: van Combe Martin naar Woolacombe | 23,5 km
  • Wandeldag 5: van Woolacombe naar Braunton | 26 km
  • Wandeldag 6: van Braunton to Instow | 21 km
  • Wandeldag 7: van Instow naar Westward Ho! | 18 km

Het verhaal van ons wandelavontuur is nog in aanmaak, maar co-traveller en voor de gelegenheid gastblogger Dominiek Hulsen (Domi voor de vrienden) verblijdt ons zéér binnenkort met haar kijk op onze tocht! 🙂